Werkwijze

De werkwijze van Castelein Heibedrijf is gericht op levering van vakwerk. Wij worden ingezet bij grote projecten, zoals utaliteits-, hallen-, woning- en wegenbouw, maar ook bij kleinere projecten zoals particulieren uitbouwen, garage's, terrassen en tuinmuren. Voor onze opdrachtgevers bij grotere projecten is onze werkwijze over het algemeen duidelijk en wordt maatwerk geleverd. Voor bedrijven met minder ervaring met heiwerk of particulieren, onderstaand een beknopte uitleg van onze werkwijze:

  • Wanneer u een project op het oog heeft en daarvoor heiwerkzaamheden nodig zijn, kunt u bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen.
  • Het product dat u afneemt, zoals het type heipaal, is sterk afhankelijk van het project, de ondergrond en omgevingsfactoren. Hier vindt u een overzicht van onze producten met bij ieder product de eigenschappen.
  • Zodra is vastgesteld welk product het beste aansluit bij uw project, vraagt u via de website gemakkelijk een offerte aan.
  • U beoordeelt onze offerte en geeft aan of het project doorgang zal vinden. Na uw akkoord wordt de planning besproken en komen wij bij u langs om de werklocatie op te nemen.
  • Voor eventuele vragen over onze producten, werkwijze en / of planning kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Klik hier voor onze contactgegevens.

Werkwijze